Με ευχές για καλή χρονιά γεμάτη δράσεις έκοψε την πίτα της η ΕΠΑΣ Β Νοσηλευτών

Της Παυλίνας Σταμάτη

Η ΕΠΑΣ. Β. Νοσηλευτών ‘’Κέντρο Εκπαίδευσης’’ του Νοσοκομείου Κεφαλονιάς πραγματοποίησε σήμερα το πρωί την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας.

Ο Διευθυντής της ΕΠΑΣ.Σ και υπεύθυνος του κέντρου Εκπαίδευσης κ. Σ. Σακαλής καλωσόρισε τον κόσμο και τους ευχαρίστησε όλους που τους αγκάλιασαν με αγάπη και κατάφεραν να λειτουργήσουν το ΙΕΚ σε αυτή τη δύσκολη χρονιά που πέρασε. Ο Διοικητής του Νοσοκομείου κ. Ζαφειρόπουλος ευχήθηκε καλή χρονιά σε όλους με υγεία και προσωπική ευτυχία στον καθένα και καλή πρόοδο στους σπουδαστές. Επίσης ευχαρίστησε τον κ. Σακαλή για το έργο τους και για την βοήθεια της σχολής στο νοσοκομείο μέσω τον εθελοντικών τους δράσεων.

Στη συνέχεια ο Αντιδήμαρχος Τουρισμού κ. Ευάγγελος Κεκάτος τόνισε ότι η σημερινή στιγμή είναι πολύ σημαντική διότι εδώ χτυπάει στην κυριολεξία η καρδιά της Κεφαλονιάς και με το έργο τους έχουν κάνει την σχολή να πρωταγωνιστεί σε όλη την Ελλάδα. Επεσήμανε επίσης την δήλωση που είχε κάνει στο παρελθόν ο Δήμαρχος Κεφαλονιάς κ. Αλέξανδρος Παρίσης ότι όσο θα είναι ο ίδιος Δήμαρχος τα ΤΕΙ θα μείνουν στη θέση τους, όπως και έγινε.

Το παρών επίσης στην εκδήλωση έδωσε ο Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Αργοστολίου κ. Λούκας Νιφοράτος όπου ευχήθηκε και ο ίδιος σε όλους καλή χρονιά και τόνισε ότι θα βρίσκονται πάντα δίπλα στη σχολή διότι έχουν αξία και έχουν προσφέρει τον εαυτό τους σε αυτό τον ιστορικό χώρο.

Εκεί ήταν επίσης και ο Αστυνομικός Διευθυντής κ. Αυγέρης. Ο τυχερός που κέρδισε το φλουρί από την πρωτοχρονιάτικη πίτα ήταν ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Δ. Αραβαντινός. Μετά την εκδήλωση και στα πλαίσια της συνεχιζόμενης εκπαίδευσης- επιμόρφωσης πραγματοποιήθηκε σεμινάριο με θέμα την ‘’Χειρουργική και νοσηλευτική αντιμετώπιση της κατάκλισης’’ με εισηγητή τον κ. Αναστάσιο Ζαπάντη, χειρούργο του Γενικού Νοσοκομείου Ληξουρίου ‘’Ματζαβινάτειο’’.

anexarttitosblog.gr

pitaepas pitaepas2 pitaepas3 epas3 epaspita epaspita4 kekatossakalis kopi pitas niforatossakalis nosokoma

aravantinosflourizafeiropoylossakalis

pinakasφωτό Σπύρος Σακαλής

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις