Μέχρι τις 27 Μαρτίου οι αιτήσεις για τη συμμετοχή δήμων & περιφερειών στο Open Days

Εκδόθηκε η πρόσκληση για τη συμμετοχή στην 13η Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Περιφερειών και Πόλεων (Open Days 2015). Σύμφωνα με το σχετικό κείμενο που εκδόθηκε οι ενδιαφερόμενες τοπικές αρχές θα πρέπει να υποβάλουν αίτηση ηλεκτρονικά προκειμένου να συμμετέχουν στην Ευρωπαϊκή Εβδομάδα η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 12 -15 Οκτωβρίου στις Βρυξέλλες.

Οι θεματικές προτεραιότητες, όπου θα αναπτυχθεί η εκδήλωση με τίτλο: «Οι περιφέρειες και οι πόλεις της Ευρώπης: Εταίροι στην τόνωση των επενδύσεων και της ανάπτυξης» είναι τρεις. Οι βασικοί άξονες αυτών των θεματικών ενοτήτων αφορούν στον εκσυγχρονισμό της Ευρώπης, στις περιφέρειες που θα πρέπει να είναι ανοικτές στην επιχειρηματικότητα και στην αστική –αγροτική ανάπτυξη.

Δείτε αναλυτικά την πρόσκληση εδώ.

aftodioikisi.gr

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις