Διπλή μάχη για τον ΑΣΚ το Σαββατοκύριακο – Το Σάββατο (1μ.μ.) στο Αργοστόλι το εξ αναβολής με την Απολλωνιάδα

Διπλή μάχη περιμένει τον πρωτοπόρο της Α2 ΕΣΚΑ-Η, Αθλητικό Σύλλογο Κεφαλονιά, το Σαββατοκύριακο.

Πιο αναλυτικά, η ομάδα μας θα υποδεχθεί το Σάββατο 7 Φεβρουαρίου στο Αργοστόλι ( 1μ.μ.) στο εξ αναβολής παιχνίδι της 16ης αγωνιστικής (δεν έγινε λόγω του απαγορευτικού απόπλου), την Απολλωνιάδα. Με νίκη ο ΑΣΚ θα διατηρήσει την απόσταση των τριών βαθμών που έχει από τους διώκτες του.

Την Κυριακή 8 Φεβρουαρίου , ο ΑΣΚ θα έχει νέα αποστολή αυτή την εκτός έδρας, καθώς για την 17η αγωνιστική θα ταξιδέψει στον Πύργο για να αντιμετωπίσει την ομώνυμη ομάδα στη 1 μ.μ.

Ευχή όλων είναι και στις δύο αναμετρήσεις ο ΑΣΚ να έχει θετικά αποτελέσματα που θα τον φέρουν πιο κοντά στην άνοδο στην Α1 κατηγορία.

Συνεχίζεται το Αναπτυξιακό Εσωτερικό Πρωτάθλημα

Εν τω μεταξύ, το Σαββατοκύριακο θα συνεχιστεί το Εσωτερικό Αναπτυξιακό Πρωτάθλημα που διοργανώνει ο ΑΣΚ.

Στους παίδες – παμπαίδες την Κυριακή 8 Φεβρουαρίου θα αναμετρηθούν

6μ.μ. Celtics – Warriors και 7 μ.μ. Oklahoma – San Antonio

2η αγωνιστική για τα κορίτσια

Η 2η αγωνιστική για τα κορίτσια θα διεξαχθεί στο κλειστό «Αντώνης Τρίτσης» το Σάββατο 7 Φεβρουαρίου και ώρα 17.00 μεταξύ των ομάδων Chicago Bulls – Royals Cobras και Κυριακή 8 Φεβρουαρίου 17.00 μεταξύ των ομάδων Black Roses – Chicago Bulls.

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις