Προς μείωση τιμολογίων στο ηλεκτρικό ρεύμα

Στο τραπέζι μπαίνει η μείωση των τιμολογίων του ηλεκτρικού ρεύματος, που ωστόσο για να είναι μεγάλη πρέπει πρώτα να μειωθεί η φορολογία η οποία για την ώρα τουλάχιστον δεν προβλέπεται να «κουρευτεί».

Αυτό ήταν το μήνυμα που έστειλε χθες ο υπουργός Παραγωγικής Ανασυγκρότησης και Ενέργειας, Παναγιώτης Λαφαζάνης, έπειτα από τη συνάντησή του με τον απερχόμενο Πρόεδρο της Ρυθμιστικής Αρχής Ενέργειας, Νίκο Βασιλάκο, σπεύδοντας να προσγειώσει τις αρχικές προσδοκίες που είχαν καλλιεργηθεί. Επικαλούμενος κοστολογική μελέτη που του παρουσίασε η ΡΑΕ, ο υπουργός ανέφερε ότι το κόστος παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας μπορεί να μειωθεί από 20% έως 40% ανάλογα με τις κινήσεις που θα γίνουν για νοικοκυριά και βιομηχανίες.

Διαβάστε αναλυτικά το δημοσίευμα:

δεη

δεη2

Πηγή: Τα Νέα

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις