Ο Κώστας Ευαγγελάτος τιμώμενος εικαστικός στο 4ο Αιγυπτιακό Φεστιβάλ Τέχνης

Πραγματοποιήθηκαν με επιτυχία στην Αθήνα τα εγκαίνια του 4ου Αιγυπτιακού Φεστιβάλ Τέχνης, υπό την αιγίδα της Πρεσβείας της Αραβικής Δημοκρατίας της Αιγύπτου με την μεγάλη εικαστική έκθεση ” Ιχνηλατώντας την Αίγυπτο”, που διοργάνωσε η Πανελλήνια Εταιρία Λόγου και Τέχνης (Π.Ε.Λ.Τ.).

Στην έκθεση συμμετείχε με τιμητική πρόσκληση ο ζωγράφος και λογοτέχνης Κώστας Ευαγγελάτος, ο οποίος παρουσίασε τις ζωγραφικές συνθέσεις του με τίτλους ” Νέο-Φαγιούμ” και ” Εννοιακή Πυραμίδα”. Στον καλλιτέχνη δόθηκε Έπαινος από τον Μορφωτικό Ακόλουθο της Πρεσβείας Dr. HUSSEIN MARIE MAHMOUD.

Στα πλαίσια του Φεστιβάλ μέχρι τις 13 Φεβρουαρίου θα γίνουν εκδηλώσεις μουσικής, ποίησης, αραβικού τραγουδιού και κινηματογράφου στην Αίθουσα του Αιγυπτιακού Μορφωτικού Ιδρύματος, Πανεπιστημίου 6, 3ος όροφος, Σύνταγμα.

Κ. Ε, ΕΠΑΙΝΟΣ ΤΙΜΗΤΙΚΗΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ Ο ΚΩΣΤΑΣ ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΜΟΡΦΩΤΙΚΟ ΑΚΟΛΟΥΘΟ ΤΗΣ ΑΙΓΥΠΤΙΑΚΗΣ ΠΡΕΣΒΕΙΑΣ ΔΡ. ΧΟΥΣΕΙΝ ΜΑΧΜΟΥΤ. Ο ΚΩΣΤΑΣ ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟΣ ΣΤΟ ΑΙΓΥΠΤΙΑΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΤΕΧΝΗΣ

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις