27 Νοεμβρίου 2020, Παρασκευή

Νίκος Ανουσάκης: Απορρίφθηκαν όλες οι καταγγελίες των “παρα-press” για τον ΝΟΑ

Ποιος είδε τον Νίκο Ανουσάκη και δεν τον φοβήθηκε στην κοπή της πίτας του ΝΟΑ καθώς εξαπέλυσε βολές ενάντια σε όσους κατηγορούν και καταγγέλλουν κατά καιρούς το ιστορικό Σωματείο του Ναυταθλητικού Ομίλου Αργοστολίου.

Ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΚ αλλά και Αντιπρόεδρος του ΝΟΑ Νίκος Ανουσάκης δεν μάσησε τα λόγια του και για άλλη μία φορά δεν φοβήθηκε να τα πει έξω από τα δόντια, κάνοντας αναφορά σε “παρα-press”, “κατσαρίδες” και “νοσηρούς εγκεφάλους” που θέλουν να καταστρέψουν κάθε τι θετικό, δημιουργικό και γόνιμο υπάρχει σε αυτόν τον τόπο.

Και φυσικά αναφέρονταν στις γνωστές καταγγελίες που έχουν δει το φως της δημοσιότητας από συγκεκριμένες ιστοσελίδες για τις εγκαταστάσεις του ΝΟΑ, τις οποίες έχει παραχωρήσει εδώ και πολλά χρόνια το Λιμενικό Ταμείο. Αυτές τις μέρες λοιπόν ο Γενικός Γραμματέας της Αποκεντρωμένης Διοίκησης, πήρε απόφαση με την οποία δικαιώνει απόλυτα το ιστορικό Σωματείο του Ναυταθλητικού Ομίλου απορρίπτοντας κατηγορηματικά όλες τις καταγγελίες εναντίον του.

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις