27 Νοεμβρίου 2020, Παρασκευή

ΚΕΦΑΛΛΟΝΙΤΙΚΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ 2015-Δηλώστε Συμμετοχή στον Κρυμμένο Θησαυρό.

Η Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Κεφαλονιάς καλεί μικρούς και μεγάλους στο συναρπαστικό αποκριάτικο παιχνίδι του Κρυμμένου Θησαυρού 2015 στο Αργοστόλι.

Δηλώστε συμμετοχή στα πολιτιστικά δρώμενα του τόπου μας, στη διασκέδαση και στο παιχνίδι, με φαντασία και ελεύθερη έκφραση!

Με εκτίμηση
Ο Πρόεδρος της Κ.Ε.ΔΗ.ΚΕ.
Άγγελος Κωνσταντάκης

Κανόνες Παιχνιδιού
Κάθε Ομάδα πρέπει να είναι ομοιόμορφα μεταμφιεσμένη με 5 μπαλόνια ενωμένα σε κορδόνι ή κορδέλα με τον τίτλο της ομάδας, το οποίο θα δεθεί στο κάγκελο του κεντρικού δένδρου της πλατείας. 10 βαθμοί
1. Κάθε Ομάδα μπορεί να συμμετέχει με όσα άτομα επιθυμεί. Στην Παντομίμα που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 15/2/2015, στην Κεντρική Πλατεία Αργοστολίου στις 10.30π.μ. η κάθε ομάδα θα συμμετέχει με 8-10 άτομα. Η άρτια παρουσία της Παντομίμας θα βαθμολογείται έως 10 βαθμούς. Θέμα: «Πινόκιο ο βασιλιάς του ΨΕΜΑΤΟΣ». Διάρκεια Παντομίμας έως 3΄.
2. Δύο άτομα της ομάδας μετά την παρουσίαση της Παντομίμας θα παραλάβουν την καρναβαλική τους μάσκα από την κατασκευάστρια ζωγράφο κ.Στελλάτου Μαρίνα την οποία θα χρωματίσουν επί τόπου με χρώματα , χρυσόσκονες, νερομπογιές της αρεσκείας τους (διάθεση από την Κ.Ε.ΔΗ.ΚΕ.). Στη συνέχεια, όλες οι μάσκες θα διακοσμίσουν τα όμορφα σπιτάκια της πλατείας και η κ. Στελλάτου θα τις βαθμολογήσει. (Άριστα : 10)
3. Μετά το τέλος της κατασκευής «καρναβαλικής μάσκας» ο αρχηγός της ομάδας θα παραλάβει από 1 φάκελο ερωτήσεων τον οποίο θα παραδώσουν την Παρασκευή 20/2/2015 στις 5.30 μ.μ στην Κεντρική Πλατεία όπου και θα πραγματοποιηθούν αθλητικές επιδεξιότητες (Ξυλοπόδαροι, Αυγουλοδρομίες, Σκυταλοδρομία με μπαλόνια), μόνο για τους μικρούς. Θα ακολουθήσει βραδινή παρέλαση του βασιλιά Καρνάβαλου με την Φιλαρμονική της Κ.Ε.ΔΗ.ΚΕ. «Διονύσιος Λαυράγκας».
4. ΚΥΡΙΑΚΗ 15/2/2015 Ώρα:10.30 π.μ. Οι μεγάλες ομάδες του Κρυμμένου θησαυρού (Γυμνασίων Λυκείων, κ.α.) θα διαγωνιστούν σε παραδοσιακά προσκοπικά παιχνίδια υπό την οργάνωση του Σώματος Ελλήνων Προσκόπων Κεφαλονιάς.
Σε κάθε συνάντησή μας θα σας δίνουμε και τις ανάλογες πληροφορίες.
Οι δηλώσεις συμμετοχής πρέπει να κατατεθούν στα γραφεία της ΚΕΔΗΚΕ στο Δημοτικό Θέατρο «Ο Κέφαλος» την ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 13 Φεβρουαρίου 2015 έως τις 3.00μμ
Για οποιαδήποτε άλλη πληροφορία σχετική με το παιχνίδι του Κρυμμένου Θησαυρού απευθυνθείτε στα γραφεία του Δημοτικού Θεάτρου και στο τηλέφωνο 26710.25600
Σας περιμένουμε!!!

Αίτηση συμμετοχής

Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Κεφαλλονιάς

ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΟΥ

ΚΡΥΜΜΕΝΟΥ ΘΗΣΑΥΡΟΥ

ΔΕΛΤΙΟ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

ΤΙΤΛΟΣ ΟΜΑΔΑΣ : ………………………………………………………..……………………………………………………………………

ΑΡΧΗΓΟΣ ΟΜΑΔΑΣ – Ονοματεπώνυμο :…………………………………………………………………………………….

ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ : ……..………….……………………………………………………………

(απαραίτητο κινητό)

ΑΡΙΘΜΟΣ ΑΤΟΜΩΝ : ………………………………………

ΟΝΟΜΑΤΑ ΟΜΑΔΑΣ

…………………………………………………………………… ……………………………………………………………………………………….

…………………………………………………………………… ………………………………………………………………………………………

…………………………………………………………………… ..……………………………………………………………………………………. …………………………………………………………………… ……………………………………………………………………………………… .………………………………………….……………………… ………………………………………………………..……………………………. ………………………….………………………………………… ……………………………………………………………………………………… .…………………………………………..……………………… ……………………………………………………………………………………… …………………………………………………………………… ……………………………………………………………………………………… …………………………………………………………………… ……………………………………………………………………………………..

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις