Σύσκεψη στο Υ.Ε.Ν για τη γραμμή Ιθάκης – Σάμης – Πάτρας

Σύσκεψη στο Υ.Ε.Ν για τη γραμμή Ιθάκης – Σάμης – Πάτρας. Χτες η Αδελφότητα Κεφαλλήνων και Ιθακησίων Πειραιά, έκοψε την βασιλόπιτά της στην αίθουσα του Πειραϊκού Συνδέσμου. Πολλοί οι παρευρισκόμενοι που τίμησαν με τη παρουσία τους την εκδήλωση αυτή.

Μεταξύ τους και ο Υπουργός Εμπορικής Ναυτιλίας Θ. Δρίτσας. Δεν έχασαν την ευκαιρία ο Πρόεδρος της Αδελφότητας Βαγγέλης Σπαθής καθώς και ο Περιφερειάρχης Ιονίων νήσων Θ. Γαλλιατσάτος και ο Αντιπεριφερειάρχης Κεφαλονιάς & Ιθάκης Π. Δρακουλόγκωνας που παραβρίσκονταν στην εκδήλωση και καταχειροκροτούμενη απο τους Κεφαλλονίτες που είχαν κατακλύσει την αίθουσα, του έθεσαν το θέμα της μη λειτουργίας της ακτοπλοϊκής γραμμής Ιθάκης – Σάμης – Πάτρας, ζητώντας του παράλληλα και την άμεση επίλυση του προβλήματος.

Ο Υπουργός απαντώντας, τόνισε ότι γνωρίζει το πρόβλημα και πως θεωρεί ζωτικής σημασίας για τους κατοίκους της Κεφαλονιάς την επίλυσή του, κάλεσε δε τους φορείς του νησιού σε σύσκεψη στο Υπουργείου για το ζήτημα αυτό. Ας ελπίσουμε και ας πιέσουμε φυσικά να έχει ένα αίσιο τέλος το τόσο σοβαρό αυτό πρόβλημα για τους κατοίκους της Κεφαλονιάς.

Τάσος Καβαλλιεράτος

http://vlahatasamis.gr/

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις