Σε κινητικότητα οι 3.475 που θα επιστρέψουν στο Δημόσιο – Θα καλύψουν κενά όπου υπάρχουν

Το ρεπορτάζ της aftodioikisi.gr επιβεβαιώνει με δήλωσή του στο «βήμα» ο αναπληρωτής υπουργός Διοοικητικής Ανασυγκρότησης. Σύμφωνα με τον κ. Κατρούγκαλο οι 3.475 απολυμένοι θα επανέλθουν στο Δημόσιο αλλά δεν θα διοριστούν αμέσως αλλά, όπως είχε γράψει η aftodioikisi.gr, θα ενταχθούν σε καθεστώς κινητικότητας μέχρι να βρεθούν ποια κενά θα καλύψουν.

Να σημειωθεί ότι πρόγραμμα εθελοντικής κινητικότητας εφαρμόσθηκε με επιτυχία σε δήμους και περιφέρειες. Ξεκίνησε τον περασμένο Απρίλιο και ολοκληρώθηκε το Δεκέμβριο του 2104 με τη συμμετοχή άνω των 3.000 υπαλλήλων.

Στη δήλωσή του ο αναπληρωτής υπουργός Διοικητικής Ανασυγκρότησης επιβεβαιώνει επίσης ότι σε αυτούς που θα επαναπροσληφθούν δεν περιλαμβάνονται όσοι βαρύνονται με πειθαρχικά παραπτώματα.

aftodioikisi.gr

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις