Ο ΝΟΑ συγχαίρει τη βουλευτή Αφροδίτη Θεοπεφτάτου για την εκλογή της

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Ναυτικού Ομίλου Αργοστολίου , μετά την εκλογική αναμέτρηση που έγινε συγχαίρουμε για την επανεκλογική της στο αξίωμα του Βουλευτή Κεφαλληνίας και Ιθάκης , την κα Αφροδίτη Θεοπεφτάτου και της ευχόμαστε έργο δημιουργικό, εφόσον αυτή τη φορά έχει το κόμμα που εκπροσωπεί , κυβέρνηση της Ελλάδας. Εμείς, θα είμαστε πάντοτε συνεργάσιμοι σε οποιοδήποτε θέμα που προκύψει και αφορά τον αθλητισμό.
Ως αθλητικοί παράγοντες, αναμένουμε συνεργασία με πρωτοβουλία δική σας και δική μας ώστε να καταγραφούν και να προωθηθούν προς επίλυση τα μεγάλα αθλητικά προβλήματα που έχει το νησί μας, προβλήματα που αφορούν τη νεολαία μας, δηλαδή το μέλλον του τόπου μας.

Με την ευκαιρία , συγχαίρουμε παράλληλα και όλους τους εκπροσώπους τω άλλων συνδυασμών που ήταν υποψήφιοι για τον πολιτισμό που επέδειξαν στην εκλογική αναμέτρηση και ελπίζουμε από το αντιπολιτευτικό έδρανο , όποιο κι αν είναι αυτό , να συμπορευτούμε όλοι για το καλό του νησιού μας.

Από το Δ.Σ. του Ν.Ο.Α.

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις