4 Δεκεμβρίου 2020, Παρασκευή

Το Λιμενικό Ταμείο και ο Γιώργος Τζωρτζάτος φουλάρουν τις μηχανές

Το Λιμενικό Ταμείο και ο πρόεδρος Γιώργος Τζωρτζάτος φουλάρει τις μηχανές και ένας από τους πρώτους στόχους του είναι ο εκσυγχρονισμός όλων των λιμανιών του νησιού.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Πρόεδρος έχει ζητήσει από το Δήμο Κεφαλονιάς και τις τεχνικές υπηρεσίες να εκπονηθούν μελέτες για τα λιμάνια του Φισκάρδου, του Αργοστολίου, της Σάμης, του Πόρου και του Ληξουρίου και πρώτη προτεραιότητα δίνει στα λιμάνια του Φισκάρδου και του Πόρου.

Ο Πρόεδρος Γιώργος Τζωρτζάτος πιστός σε όσα είχε εξαγγείλει στη πρόσφατη συνέντευξη τύπου που έδωσε προχωρά στην υλοποίηση των δεσμεύσεων του ξεκινώντας από τα λιμάνια αφού είναι οι πύλες και η πρώτη εικόνα που βλέπει ο επισκέπτης που έρχεται στην Κεφαλονιά.

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις