5 Δεκεμβρίου 2020, Σάββατο

Τα πρώτα παρατράγουδα: Ο Στρατούλης «διορθώνει» τον Ρωμανιά των ΑΝΕΛ – Εγγυημένες οι συντάξεις και μετά τον Μάρτιο

«Η κυβέρνηση η νέα που ανέλαβε και το υπουργείο των Κοινωνικών Ασφαλίσεων έχει διασφαλίσει μέχρι το τελευταίο ευρώ της σύνταξης του κάθε συνταξιούχου. Όχι μόνο για το Γενάρη και τον Φλεβάρη, και για τον Μάρτη και για τον Απρίλη και για τον Δεκέμβρη και για τις επόμενες χρονιές». Μ’ αυτή τη δήλωση ο υφυπουργός Κοινωνικών Ασφαλίσεων Δημήτρης Στρατούλης «διόρθωσε» προηγούμενη αναφορά του γενικού του γραμματέα Γιώργου Ρωμανιά από τους ΑΝΕΛ ότι ίσως το Μάρτιο να προκύψει πρόβλημα.

Μάλιστα ο κ. Στρατούλης διαβεβαίωσε «ως αρμόδιος υπουργός ότι οι συντάξεις είναι εγγυημένες» και υποστήριξε ότι «αυτό σας είπε και ο Γιώργος ο Ρωμανιάς ότι όποια προβλήματα προκύπτουν στο μέλλον θα τα λύνουμε άμεσα γιατί έχουμε σχέδιο και τις επόμενες μέρες θα σας ανακοινώσουμε, όχι εξαγγελίες με λόγια, θα κάνουμε συγκεκριμένες πράξεις τις αμέσως επόμενες μέρες με τις οποίες θα αποδείξουμε ότι εμείς ήρθαμε όχι μόνο να διασφαλίσουμε και το τελευταίο ευρώ των συντάξεων αλλά να σταματήσουμε τις μειώσεις και να αρχίσουμε να στηρίζουμε πιο αποφασιστικά το ασφαλιστικό σύστημα», κατέληξε.

Στο ίδιο μήκος κύματος με τον κ. Στρατούλη τονίζοντας ότι οι συντάξεις είναι εγγυημένες κινήθηκε και ο διοικητής του ΙΚΑ Ροβέρτος Σπυρόπουλος.

aftodioikisi.gr

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις