5 Δεκεμβρίου 2020, Σάββατο

Ανακοίνωση των Ανεξάρτητων Ελλήνων για τις εκλογές

ΕΚΛΟΓΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΊΟΥ 2015

Αγαπητοί φίλοι και φίλες, Ανεξάρτητοι Έλληνες.

Αισθανόμαστε την ανάγκη να απευθύνουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ σε εσάς που στηρίξατε την προσπάθεια που έγινε στα νησιά μας, για αυτή την μεγάλη νίκη του κινήματος και της πατρίδας.

Όλους και όλες εσάς που τίμησαν με την ψήφο τους το άσπιλο και παλικαρίσιο ψηφοδέλτιο της Κεφαλονιάς και Ιθάκης.

Το πολιτικό σκηνικό στα νησιά μας δεν είχε μόνο το δίλημμα της ανατροπής της δοσίλογης συγκυβέρνησης Σαμαρά – Βενιζέλου, αλλά και την μη απώλεια της μονοεδρικής, από διαφόρους επισκέπτες.

Μπράβο και πάλι μπράβο στους πολιτευτές μας,

Γιώργο Παυλάτο – Κατερίνα Στάβερη και Βασίλη Πολίτη,

που στάθηκαν στο ύψος τους και με αρωγό τις ιδέες του Κινήματος έδωσαν σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα το στίγμα τους και παράλληλα ένα τίμιο αγώνα, χωρίς τάματα, χωρίς ρουσφετολογίες και πάνω από όλα, χωρίς οικονομική βοήθεια από καμία επιχείρηση ή επιχειρηματία!!

Χαιρετίζουμε την επανεκλογή της κας Θεοπευτάτου και ελπίζουμε το καλύτερο, για την ιδιαίτερη πατρίδα μας αλλά και για όλο τον Ελληνισμό.

Καλούμε όλα τα μέλη των Ανεξαρτήτων Ελλήνων σε διευρυμένη σύγκλιση Συντονιστικής Επιτροπής, την Τετάρτη 04/02/2015 και ώρα 14:00 στη Λ.Βεργωτή 166 στο Αργοστόλι, με θέματα:

1)Αποτίμηση εκλογικού αποτελέσματος

2)Προγραμματισμός

3)Διευρυνση συντονιστικής

4)Ανάληψη Τομέων από τους πολιτευτές

5)Καθορισμός δράσεων

Συντονιστική Επιτροπή Κεφαλονιάς & Ιθάκης

kefalonia.anexartitoi@gmail.com

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις