Ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ για τις εκλογές

Ο ΣΥΡΙΖΑ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ-ΙΘΑΚΗΣ έδωσε έναν ενωτικό αγώνα υπερασπιζόμενος τις διεκδικήσεις και τις προτεραιότητες των πολιτών των νησιών μας και πέτυχε μια νίκη χωρίς ιστορικό προηγούμενο, που είναι απαρχή μιας νέας περιόδου.
Οι τρεις υποψήφιοι του κόμματος μας, Αφροδίτη Θεοπεφτάτου, Γεράσιμος Βασιλάτος και Αλέξανδρος Ταφλαμπάς, με καθαρό πολιτικό λόγο ρίχτηκαν στην προεκλογική μάχη δίνοντας τον καλύτερο εαυτό τους, ενωμένοι, με αξιοπρέπεια και αγωνιστικότητα.
Αναδείξανε τα προβλήματα των Νησιών μας και δεσμεύτηκαν για την επίλυση τους.
Όλα τα μέλη των τοπικών οργανώσεων, αλλά και οι φίλοι του Κόμματος, πρόσφεραν τα μέγιστα για την Νίκη αυτή, αγωνιζόμενοι μέσα σε αντίξοες συνθήκες με ανιδιοτέλεια και δυναμισμό. Οφείλουμε να σας ευχαριστήσουμε από καρδιάς.
Επίσης, ευχαριστούμε όλους του πολίτες που μας στήριξαν και καλούμε όλο τον Λαό των Νησιών μας να σταθεί δίπλα μας στον αγώνα για την επίλυση των μεγάλων αλλά και μικρών προβλημάτων που αντιμετωπίζουν Κεφαλονιά και Ιθάκη.
Στηρίζουμε με όλες μας τις δυνάμεις, και συμπαραστεκόμαστε στην Βουλευτίνα των Νησιών μας, Αφροδίτη Θεοπεφτάτου για να πετύχει στο δύσκολο έργο της.
Ευχόμαστε στον Πρόεδρο και Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα και στην νέα κυβέρνηση, Καλή Επιτυχία και Δύναμη για να πετύχουν στο δύσκολο έργο που αναλαμβάνουν για να κάνουν πραγματικότητα τα όνειρα, τα οράματα και τις ελπίδες μας, να επαναφέρουν την δημοκρατία, την δικαιοσύνη και την αξιοπρέπεια στην Πατρίδα μας.

ΝΣΕ ΣΥΡΙΖΑ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ-ΙΘΑΚΗΣ

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις