Φήμες για επικείμενο ραντεβού Τσίπρα-Καραμανλή τα επόμενα 24ωρα

Το ζήτημα σχηματισμού της νέας Κυβέρνησης «έκλεισε» με την ανακοίνωση των ονομάτων της την Τρίτη και πλέον το ενδιαφέρον εστιάζεται στο νέο Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

Το καυτό θέμα που έφερε και τις βουλευτικές εκλογές πρέπει να έχει τελειώσει μέχρι τις αρχές Φεβρουαρίου και ήδη τα ονόματα υποψηφίων δίνουν και παίρνουν.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι επανέρχεται το όνομα του Κώστα Καραμανλή. Μάλιστα, αναμένεται και συνάντηση του πρώην πρωθυπουργού με τον Αλέξη Τσίπρα τις επόμενες ημέρες, όπως αναφέρει και το «pontiki.gr». Μάλιστα, τονίζεται ότι η συνάντηση «κλείδωσε» στην χθεσινή τηλεφωνική επικοινωνία των δύο ανδρών. Μια συνάντηση που αναμένεται με τεράστιο ενδιαφέρον αναφορικά με το αποτέλεσμα της.

Απο αυτό θα κριθούν πολλά και στο εσωτερικό της Νέας Δημοκρατίας, εκεί όπου ο Αντώνης Σαμαράς περιμένει και ο ίδιος τις εξελίξεις για τις επόμενες κινήσεις του.

Πηγή: iefimerida.gr

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις