Σοφία Αράβου Παπαδάτου: Ευχαριστήρια επιστολή και συγχαρητήρια στην Αφροδίτη Θεοπεφτάτου

Ευχαριστώ θερμά τους φίλους και τις φίλες που τίμησαν με την ψήφο τους τη συμμαχία «Πράσινοι-Δημοκρατική Αριστερά» και την υποψηφιότητά μου στις βουλευτικές εκλογές της 25/1/2015.
Σε ιστορικά δύσκολες κοινωνικές και πολιτικές συγκυρίες, τα μικρά νούμερα αποκτούν πολλαπλάσια και τεράστια, δυναμική και αξία.
Συγχαίρω την επανεκλεγείσα βουλευτή Κεφαλονιάς και Ιθάκης Αφροδίτη Θεοπεφτάτου, έτσι κι αλλιώς αγαπητή πέρα από κομματικές και πολιτικές ταμπέλες. Εύχομαι επιτυχία στο έργο της, καθώς και στο έργο της προοδευτικής διακυβέρνησης στην οποία συμμετέχει. Η επιτυχία της νέας κυβέρνησης θα μας χαροποιήσει και θα μας ωφελήσει όλους. Το αντίθετο θα είναι τρομερή απογοήτευση για τη χώρα, πράγμα που απεύχομαι και κυρίως δεν το πιστεύω.

Σοφία Αράβου-Παπαδάτου

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις