27 Νοεμβρίου 2020, Παρασκευή

Επίθεση του Στ. Θεοδωράκη σε ΣΥ.ΡΙΖ.Α. και Πάνο Καμμένο

Δριμεία κριτική άσκησε στον ΣΥ.ΡΙΖ.Α. και στον Πρόεδρο των ΑΝ.ΕΛ., Υπουργό Εθνικής Άμυνας, Πάνο Καμμένο, προσωπικά, ο Πρόεδρος του «Ποταμιού», Σταύρος Θεοδωράκης, κατά την πρώτη συνεδρίαση της Κ.Ο. του Κόμματος.

«Στα περίπτερα της πλατείας Συντάγματος είναι αναρτημένα τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων. Με φωτογραφίες από την νέα κυβέρνηση.

Αν κάποιος έλειπε στο εξωτερικό τις τελευταίες 48 ώρες και επέστρεφε σήμερα στη χώρα θα δυσκολευόταν να πιστέψει ότι αυτό που βλέπει είναι πραγματικότητα.

Θα δυσκολευόταν δηλαδή να πιστέψει ότι η πρώτη αριστερή – όπως θέλουν να την αποκαλούν – κυβέρνηση της χώρας έχει μέσα της ακροδεξιούς, συνομοσιολόγους και αντιευρωπαϊστές.

Δεν ξέρω, ίσως στον ΣΥΡΙΖΑ να γνωρίζουν και να μελετούν ένα μόνο τμήμα της πρόσφατης ιστορίας μας, αλλά τους πληροφορούμε ότι ο νέος υπουργός Άμυνας ξεκίνησε την πολιτική του καριέρα αποκαλύπτοντας ότι αρχηγός της 17 Νοέμβρη είναι ο Ανδρέας Παπανδρέου» τόνισε χαρακτηριστικά για να προσθέσει:

«Στα χρόνια του μνημονίου είχαμε την μεγάλη του, δεύτερη αποκάλυψη, ότι οι ξένοι μας ψεκάζουν για να είμαστε άβουλοι και επειδή το θέμα είναι πάντα η οικονομία, είχαμε πρόσφατα και την ανατρεπτική του θεωρία ότι το πρόβλημα της χώρας είναι ότι οι Εβραίοι της Ελλάδας πληρώνουν λιγότερους φόρους.

Δεν είναι όμως για γέλια. Και εδώ θα μου επιτρέψετε μια ειλικρινή εξομολόγηση: Είμαστε αντίπαλοι με τον ΣΥΡΙΖΑ. Έχουμε επιφυλάξεις για την πολιτική του. Βλέπουμε ίσως και με διαφορετικό τρόπο ακόμα και την θέση της Ελλάδος στην Ευρώπη.

Κρίνουμε ότι η οικονομική του πολιτική μπορεί να οδηγήσει σε νέο μαρασμό την ήδη μαραμένη οικονομία μας».

epoli.gr

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις