2 Δεκεμβρίου 2020, Τετάρτη

Μάσκαρα στα Βλαχάτα την Κυριακή 1η και 8 Φεβρουαρίου

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Βλαχάτων «Ο Αίνος», σας προσκαλεί την Κυριακή 1 και 8 Φεβρουαρίου, στο χώρο του Πολιτιστικού Συλλόγου στις 3 μ.μ., όπου θα πραγματοποιηθεί η Μάσκαρα του Συλλόγου. Σας περιμένουμε για να διασκεδάσουμε παρέα!

Η φετινή μάσκαρα θα είναι αφιερωμένη στον χοροδιδάσκαλο Τάσο Ζησιμάτο (φωτό), ο οποίος μετά από 15 χρόνια, επέτρεψε ενεργά κοντά μας.

Ο Τάσος Ζησιμάτος, είναι ένα από τα ιδρυτικά μέλη του συλλόγου μας και από τους πρώτους που αναβίωσαν την μάσκαρα στα Βλαχάτα και δίδαξαν καντρίλιες και γαϊτανάκι. Τον ευχαριστούμε και τον θαυμάζουμε για την ενέργεια που συνεχίζει να διατηρεί.

Για το ΔΣ

Ο πρόεδρος Χαράλαμπος Μινέτος

zisimatos

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις