Από την Κυριακή 1η Φεβρουαρίου στον Κύβο μαθαίνουμε την Ελληνική Μυθολογία

Από την Κυριακή 1η Φεβρουαρίου εγκαινιάζουμε ένα νέο κύκλο παιδικών εκδηλώσεων με θέματα από την Ελληνική Μυθολογία.

Με την καθοδήγηση της παιδαγωγού Νικολέτας Μπίρμπα και της σκιτσογράφου – εικονογράφου παιδικών βιβλίων Ναταλίας Καπατσούλια, οι μικροί μας φίλοι διαβάζουν, παίζουν, ζωγραφίζουν και οδηγούνται σε ένα συναρπαστικό ταξίδι στον κόσμο της αρχαίας ελληνικής μυθολογίας, στις περιπέτειες των σημαντικότερων μυθικών ηρώων και στους κινδύνους που είχαν να αντιμετωπίσουν και στις αναμετρήσεις τους με τους θεούς και με μυθικά τέρατα.

Οι εκδηλώσεις, που πραγματοποιούνται κάθε δεύτερη Κυριακή στον 1ο όροφο του βιβλιοπωλείου Κύβος (Λεωφόρος Βεργωτή 13 – Αργοστόλι), απευθύνονται σε παιδιά προσχολικής και πρώτης σχολικής ηλικίας και θα διαρκέσουν ως τον Ιούνιο.

Σας περιμένουμε!

hercules

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις