“Ιδού η ρόδος…” για τον ΣΥΡΙΖΑ-Νικητής σε σταυρούς ο Χαράλαμπος Λυκούδης

Μπορεί οι εκλογές να ανέδειξαν πρώτο κόμμα τον ΣΥΡΙΖΑ αλλά νικητής ήταν σίγουρα ο Χαράλαμπος Λυκούδης ο οποίος και βγήκε πρώτος σε σταυρούς, απόδειξη του πόσο αγαπητός και δημοφιλής ήταν στον κόσμο. 

Αγωνίστηκε δίκαια προστάζοντας την ηθική, την αξιοπρέπεια και πραγματική την αγάπη που έχει για τον τόπο.

Το ρεύμα όμως πανελλαδικά ήθελε την επικράτηση ΣΥΡΙΖΑ και δεν θα μπορούσε να γίνει κάνει διαφορετικό και στο νησί μας καθώς οι φωνές διαμαρτυρίας και αγανάκτησης για την συνεχή λιτότητα και την οικονομική κρίση που περνάει η χώρα μας ολοένα και δυνάμωναν.

“Ιδού η ρόδος ιδού και το πήδημα” όπως έλεγαν κάποιοι σοφοί το επόμενο διάστημα αναμένεται να δούμε τις ικανότητες και τις δυνατότητες που έχει ο ΣΥΡΙΖΑ και ο νέος πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας αν θα μπορέσει να αντεπεξέλθει στις δυσκολίες και στα εμπόδια και να φανεί αντάξιος των περιστάσεων.

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις