Ευχαριστήριο υποψήφιας βουλευτή Τζόγιας Γρουζή

ΤΖΟΓΙΑ ΓΡΟΥΖΗ
ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ
ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΙΘΑΚΗΣ

Από τα πρώτα κιόλας αποτελέσματα η Ελλάδα και τα νησιά μας γύρισαν σελίδα και γράφουν μια νέα ιστορική διαδρομή.
Επιθυμώ να εκφράσω τις ευχές μου για ευόδωση του αγώνα τους για την ανόρθωση της Ελληνικής Κοινωνίας που πραγματικά το έχει ανάγκη Επίσης θα ήθελα ιδιαιτέρως να συγχαρώ την κυρία Αφροδίτη Θεοπεφτάτου, για την επανεκλογή της και να της ευχηθώ καλή συνέχεια στο δύσκολο έργο της.

Ωστόσο ,θέλω ιδιαιτέρως να ευχαριστήσω όλους όσους αναγνωρίζουν στο πρόσωπο μου την προσφορά στον τόπο μου, τον ανιδιοτελή αγώνα μου για τα νησιά μας και τους διαβεβαιώνω ότι θα συνεχίσω να είμαι παρούσα στα πολιτικά δρώμενα του τόπου μας παραμένοντας πάντα σταθερή στις αρχές μου για να έχει ο τόπος μας ένα υγιές και ελπιδοφόρο μέλλον.
Σας ευχαριστώ εκ βάθους καρδίας όλους.

Με εκτίμηση
ΤΖΟΓΙΑ ΓΡΟΥΖΗ
ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ
ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΙΘΑΚΗΣ

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις