27 Νοεμβρίου 2020, Παρασκευή

Η Παλική ψήφισε χθες Χαράλαμπο Λυκούδη!

Η ΠΑΛΙΚΗ ΨΗΦΙΣΕ ΧΘΕΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟ ΛΥΚΟΥΔΗ- «Εδώ είναι η πόλη μας, εδώ είναι η ψυχή μας, εδώ είναι η καρδιά μας», είπε ο υποψήφιος βουλευτής καταχειροκροτούμενος!
Μια ομιλία διαφορετική από τις προηγούμενες πραγματοποίησε χθες το βράδυ στο ΤΕΙ Ιονίων Νήσων, στο Ληξούρι, ο υποψήφιος της ΝΔ Χαράλαμπος Λυκούδης, στο πλαίσιο κοινής παρουσίας του με τους συνυποψήφιούς του Τζόγια Γρουζή και Σάββα Σαββαόγλου.
Ο Χαράλαμπος Λυκούδης από την αρχή της ομιλίας του ήταν ιδιαίτερα συγκινημένος, καθώς την αίθουσα του ΤΕΙ κατέκλυσαν άνθρωποι από όλους τους πολιτικούς χώρους, θέλοντας να τιμήσουν τον Ληξουριώτη υποψήφιο που καθημερινά δείχνει ότι κερδίζει την εμπιστοσύνη τους.
«Εδώ είναι η πόλη μας, εδώ είναι η ψυχή μας, εδώ είναι η καρδιά μας», ήταν οι πρώτες κουβέντες του που σκόρπισαν συγκίνηση, συμπληρώνοντας «Σας ευχαριστώ που είστε μαζί μου, εδώ δεν βλέπω ψηφοφόρους, βλέπω φίλους, βλέπω παιδικούς φίλους, βλέπω συμμαθητές, βλέπω φίλους των γονιών μου, βλέπω ανθρώπους που μεγαλώσαμε μαζί».
Ο κ. Λυκούδης γενικά επικεντρώθηκε στο διακύβευμα των εκλογών αυτών και στα πράγματα που έχουν γίνει στην Παλική για την αποκατάσταση των ζημιών από τους περσινούς σεισμούς και την ανακούφιση του κόσμου. Τόνισε όμως ότι πρέπει να γίνουν ακόμη περισσότερα και για αυτό θα παλέψει με όλες του τις δυνάμεις, αν εκλεγεί Βουλευτής.
Παράλληλα, κάλεσε τους παραβρισκόμενους να σκεφτούν ποια ήταν η συμβολή της απερχόμενης Βουλευτή Αφροδίτης Θεοπεφτάτου τόσο στην αντιμετώπιση των σεισμών και την κρίση του ΤΕΙ Ιονίων Νήσων, ενώ χαρακτήρισε μηδενικό το κοινοβουλευτικό της έργο.
Στο τέλος, αγκαλιά με τους συνυποψήφιούς του, κάλεσε τον κόσμο μαζικά να στηρίξει το πιο αξιόλογο και ενωτικό ψηφοδέλτιο της ΝΔ τα τελευταία χρόνια και να στείλει μήνυμα νίκης την Κυριακή 25 Ιανουαρίου.

Από το Γραφείο Επικοινωνίας
του Υποψηφίου Βουλευτή
Χαράλαμπου Λυκούδη

omilia-paliki1 omilia-paliki2 omilia-paliki3 omilia-paliki4

paliki1 paliki2

paliki14 paliki13 paliki11 paliki10 paliki9 (2) paliki8 (2) paliki7 (2) paliki6 (2) paliki5

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις