2 Δεκεμβρίου 2020, Τετάρτη

Ανέλαβε προπονητής του τμήματος Κωπηλασίας ο Ευάγγελος Στερεόπουλος

Ο Ναυτικός Όμιλος Αργοστολίου είναι στην ευχάριστη θέση να γνωρίσει στους φίλους και αθλητές μας ότι, από σήμερα ανέλαβε ως προπονητής του τμήματος κωπηλασίας ο κ. Στερεόπουλος Ευάγγελος.
Ο κ. Στερεόπουλος υπήρξε:
Αθλητής κωπηλασίας με συμμετοχή σε επτά πανελλήνια πρωταθλήματα με διάκριση.
Μέλος της Εθνικής Ομάδας κωπηλασίας με συμμετοχή σε Παγκόσμια Πρωταθλήματα Εφήβων – Ανδρών.
Καθηγητής Φυσικής Αγωγής Μέσης Εκπαίδευσης.
Προπονητής σε διάφορα σωματεία.
Ομοσπονδιακός Προπονητής 1983-1984 και Προπονητής της Εθνικής Ομάδας 1985-1987.
Δίδαξε ως καθηγητής στα ΤΕΦΑΑ Θεσσαλονίκης 4 χρόνια και στη συνέχεια στα ΤΕΦΑΑ Αθήνας για 12 χρόνια.
Ήταν στην ομάδα Ολυμπιακής Προετοιμασίας για το Αθήνα 2004 μέχρι και τη λήξη της.
Συνταξιούχος πλέον, είναι κοντά μας για να μας δώσει όλες τις γνώσεις του και ο Όμιλος να συνεχίσει την ανοδική του πορεία και ιστορία της κωπηλασίας.
Καλούνται όλοι οι αθλητές μας να παρευρίσκονται στις προπονήσεις. Νέοι αθλητές που επιθυμούν να διδαχθούν την κωπηλασία μπορούν να εγγραφούν. Ας επωφεληθούμε την παρουσία αυτού του μεγάλου προπονητή για γνώσεις πάνω στο άθλημα.
Ευχαριστούμε τον κ. Στερεόπουλο για την ανταπόκρισή του στο κάλεσμά μας , αλλά και την Ομοσπονδία μας και όλους τους Συλλόγους που κατά το χρονικό διάστημα που ήμασταν χωρίς προπονητή , μας συμπαραστάθηκαν.

Από το Δ.Σ. του Ν.Ο.Α.

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις