«ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΟ ΜΗΝΥΜΑ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ»

Η απώλεια των πνευματικών ανθρώπων συνιστά πάντα ένα γεγονός που μας θλίβει όλους βαθύτατα, πολύ περισσότερο όταν αναφερόμαστε σε προσωπικότητες όπως αυτή του Μακαριστού Μητροπολίτη μας Σπυρίδωνα, πάτερα και καθοδηγητή, με πλούσια αλληλέγγυα δράση και κοινωνικό έργο.

Ο Μητροπολίτης επί τριάντα συναπτά έτη, τιμώντας το θρησκευτικό του αξίωμα, στάθηκε πλάι μας ως Άνθρωπος, ασκώντας αγόγγυστα με συνέπεια, προσήλωση και ζήλο το ποιμαντικό του έργο, συντρέχοντας με αγάπη, τους αναξιοπαθούντες και όσους αιτούνταν της βοηθείας του.
Εκφράζουμε από ψυχής τα συλλυπητήρια μας στους οικείους του και συμμεριζόμαστε απόλυτα την οδύνη τους.
Θεωρούμε ωστόσο ότι η οδύνη τελικά αφορά σ΄ όλο το ποίμνιό του, όλους όσους δέχτηκαν την καθοδήγηση και την φροντίδα του και όλους όσους θα στερηθούν την δύναμη, την ελπίδα και την υποστήριξή του.
Ευχόμαστε γαλήνη και ανάπαυση στην ψυχή του.

Ο ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ

ΠΑΝΑΓΗΣ ΔΡΑΚΟΥΛΟΓΚΩΝΑΣ

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις