Συλλυπητήριο μήνυμα της Κ.Ε.ΔΗ.ΚΕ.

Εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια και την βαθιά μας συγκίνηση για την απώλεια του σεβαστού Μητροπολίτη Κεφαλληνίας κ. Σπυρίδωνα, του ακοίμητου θεματοφύλακα της θρησκείας μας.
Καθήκον μας ετούτη την ώρα να πούμε ένα μεγάλο ¨Ευχαριστώ¨ για την μέχρι τώρα ζεστή παρουσία του, για τα λόγια του που μιλούσαν κατευθείαν στην ψυχή, για τη φλόγα, την πίστη και τα ιδανικά της θρησκείας μας, που μετέδιδε σε όσους τον άκουγαν.
Προικισμένος με τις άφθαρτες και αιώνιες αρετές της τιμιότητας, της εργατικότητας, της ευσυνειδησίας, της φιλαλήθειας και του ανθρωπισμού μαζί με ευγένεια, σεβασμό, προσφορά και αγάπη για κάθε πλάσμα φτωχό και αδύναμο.
Ακούραστος λειτουργός ακόμη και με κλονισμένη υγεία, ιερουργός άριστος, σοβαρός, ήρεμος, ιεροπρεπής.
Στο πρόσωπο του Μητροπολίτη μας βρίσκαμε συμπαράσταση σε κάθε δυσκολία, τον πολύτιμο σύμβουλο που ήξερε να κατευθύνει στο σωστό και στο πρέπον.
Η Κεφαλλονιά του οφείλει πολλά!
Θα μείνει πάντα στην καρδιά, στη σκέψη και στη θύμηση μας, ζωντανός και αγαπητός!
Ας είναι Αιωνία του η μνήμη.

Ο Πρόεδρος και το Δ.Σ.
της Κ.Ε.ΔΗ.ΚΕ.

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις