Συλλυπητήρια επιστολή από τον Διοικητή του Νοσοκομείου Κεφαλληνίας

Το Δ.Σ.του Γ.Ν.Κεφαλονιάς εκφράζει τα θερμά συλλυπητήρια του και την βαθιά του συγκίνηση για την απώλεια του σεβαστού Μητροπολίτη Κεφαλληνίας κ. Σπυρίδωνα, του ακοίμητου θεματοφύλακα της θρησκείας μας.

Η ισχυρή προσωπικότητά του, η φιλεύσπλαχνη διάθεσή του προς όσους έχριζαν βοηθείας αποτελούν παράδειγμα και σημείο αναφοράς για την Ελληνική Ορθόδοξη Εκκλησία. Ως Ποιμενάρχης της Ιεράς Μητροπόλεως Κεφαλληνίας επί 30 ετίας, άφησε ανεξίτηλη τη σφραγίδα του σε θεολογικό, θρησκευτικό και κοινωνικό επίπεδο. Εκφράζει επίσης τα ειλικρινή του συλλυπητήρια στην Ιεραρχία της Εκκλησίας, στους ιερείς της Ιεράς Μητροπόλεως Κεφαλληνίας, στην πνευματική του οικογένεια και τους οικείους του και ενημερώνει ότι η αυριανή ημέρα θα αποτελέσει ημέρα αργίας δίνοντας στους εργαζομένους στους χώρους υγείας του Νησιού(Νοσοκομεία-Κ.Υγείας) να τον συνοδεύσουν στην τελευταία του κατοικία.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ Δ.Σ- ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΤΟΥ Γ.Ν. ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΠΑΝ.ΖΑΦΕΙΡΟΠΟΥΛΟΣ

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις