5 Δεκεμβρίου 2020, Σάββατο

Έγινε η παρουσίαση των υποψηφίων βουλευτών με “Το Ποτάμι”

Έγινε η παρουσίαση των δύο υποψηφίων με τον συνδυασμό “Το Ποτάμι”, του Σταύρου Θεοδωράκη,  στο ξενοδοχείο Plazza στην κεντρική πλατεία Αργοστολίου.

Οι δύο υποψήφιοι η κα Βασιλική Μπούρδου, δικηγόρος και ο Αντώνης Κοκόσης, καθηγητής Σχολής Χ.Μ-Εθνικού Μετσοβείου Πολυτεχνείου, καταξιωμένοι ο καθένας στον τομέα του, εμφανίστηκαν αισιόδοξοι, σοβαροί και με σαφής θέσεις, δεν ενδιαφέρονται για καρέκλες και τίτλους όπως δήλωσαν αλλά αγωνιούν για τη χώρα και θέλουν να την δουν να βγαίνει από τη κρίση και τα μνημόνια.

Το Ποτάμι αποτελεί μία εναλλακτική λύση σε σχέση με τη Νέα Δημοκρατία και το ΣΥΡΙΖΑ, ενώ όπως δήλωσαν και οι δύο υποψήφιοι δεν είναι αντίθετοι σε προτάσεις για συνεργασία και από τις δύο πλευρές αρκεί να συμφωνήσουν σε συγκεκριμένα σημεία που θεωρούν σημαντικά και ουσιώδη για την χώρα.

https://app.box.com/s/8rvumgxn8e3ernqiva37i0pg5x425ydg

 

1-DSC01537 1-DSC01540 1-DSC01542 1-DSC01543 1-DSC01544 1-DSC01545 1-DSC01546

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις