Σε βαθιά θλίψη και οδύνη η Κεφαλονιά από την απώλεια του Μητροπολίτη μας

Με θλίψη και πόνο ενημερωθήκαμε για την αναγγελία του θανάτου του Μητροπολίτου μας κυρού Σπυρίδωνος, ο οποίος για μία 30ετία εποίμενε την εκκλησία της ιδιαιτέρας μας πατρίδας για την οποία όλοι ενδιαφερόμαστε και αγαπάμε.
Ο Μακαριστός Μητροπολίτης κυρός Σπυρίδων ανέλαβε σε δύσκολες στιγμές την τοπική μας εκκλησία και επέφερε την Ειρήνη σε κλήρο και λαό. Στα τριάντα χρόνια ποιμαντορίας του ακούραστος εργάστηκε στη τοπική εκκλησία και αφήνει πίσω του ένα πλούσιο Κοινωνικό, Φιλανθρωπικό και Πνευματικό έργο.
Ευχόμαστε ο Κύριος να αναπαύει την ψυχή του μετά των Αγίων, να δίνει παρηγοριά στην οικογένεια του και στους αγαπημένους του.

Χαράλαμπος Λυκούδης
Δικηγόρος
Υποψήφιος Βουλευτής
Κεφαλληνίας & Ιθάκης

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις