ΣΥΡΙΖΑ: Άρχισαν και οι εκπτώσεις – Το πρόγραμμα της ΔΕΘ μόνο με καθαρή εντολή!!!

«Θα ήταν ανεύθυνο να ανακοινώσουμε τώρα φορολογική κλίμακα» δήλωσε τη Δευτέρα, μιλώντας στον ΣΚΑΪ, ο στενός συνεργάτης του Αλέξη Τσίπρα,  Νίκος Παππάς.

«Το πρόγραμμα της Θεσσαλονίκης θα εφαρμοστεί μόνο με καθαρή εντολή», σημείωσε ο διευθυντής του πολιτικού γραφείου του Αλέξη Τσίπρα, επανερχόμενος στις σχετικές δηλώσεις του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ περί αυτοδυναμίας.

«Θα περίμενα από την κυβέρνηση να αξιοποιήσει τη δήλωση του αντιπρόεδρου της κυβέρνησης και κοινοτικού επιτρόπου Δημήτρη Αβραμόπουλου που λέει ότι πρέπει να χαλαρώσουμε τους δημοσιονομικούς κανόνες» ανέφερε ο Νίκος Παπάς, συμπληρώνοντας ωστόσο ότι την ίδια στιγμή «επί μια εβδομάδα ασχολούμαστε με τη δήλωση κάποιου στελέχους του ΣΥΡΙΖΑ»

Πηγή: topontiki.gr

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις