4 Δεκεμβρίου 2020, Παρασκευή

Συνάντηση Περιφερειάρχη με την Βυζαντινή Χορωδία

Τον περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων Θ. Γαλιατσάτο επισκέφθηκαν σήμερα το μεσημέρι ο πρόεδρος της Βυζαντικής χορωδίας Κέρκυρας Σπ. Χότζας και ο δάσκαλος της χορωδίας πατέρας Σπυρίδωνας Σκορδίλης.
Οι κύριοι Χότζας και Σκορδίλης ενημέρωσαν τον περιφερειάρχη για τη δράση της χορωδίας και την προετοιμασία του Χορωδιακού Φεστιβάλ εκκλησιαστικής μουσικής που θα πραγματοποιηθεί για 4η συνεχή χρονιά 14-15 Μαρτίου στην Κέρκυρα. Παράλληλα ζήτησαν τη βοήθεια της περιφέρειας για τη συμμετοχή όσο το δυνατόν περισσότερων χορωδιακών σχημάτων στο φεστιβάλ.
Ο περιφερειάρχης μίλησε με θερμά λόγια για την προσπάθεια που γίνεται μέσω της Βυζαντινής χορωδίας για τη διάδοση της ψαλτικής τέχνης και επεσήμανε ότι η προσπάθεια αυτή θα πρέπει να διαχυθεί και στα υπόλοιπα νησιά της περιφέρειας.

Ευχαριστήρια επιστολή Οικουμενικού Πατριάρχη προς τον περιφερειάρχη

Ευχαριστήρια επιστολή απέστειλε στον περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων Θ. Γαλιατσάτο ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος σχετικά με τη φιλοξενία κατά την επίσκεψη του στην Κέρκυρα.
Στην επιστολή εκφράζονται οι ευχαριστίες του Οικουμενικού πατριαρχείου προς τον περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων, τους συνεργάτες του και το λαό των Επτανήσων για το σεβασμό και την αγάπη με την οποία περιέβαλαν τον Οικουμενικό Πατριάρχη κατά την παραμονή του στο νησί.

EPISTOLI

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις