27 Νοεμβρίου 2020, Παρασκευή

Στο Ληξούρι βρέθηκε η υποψήφια βουλευτής με τη Νέα Δημοκρατία Τζόγια Γρουζή

ΤΖΟΓΙΑ ΓΡΟΥΖΗ

ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΙΘΑΚΗΣ

Κυριακή 18 Ιανουαρίου 2015

Η υποψήφια βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας για την Κεφαλονιά & την Ιθάκη, κ. Τζόγια Γρουζή πραγματοποίησε επίσκεψη στο Ληξούρι και τα μαγαζιά της περιοχής προκειμένου να ενημερωθεί για τα προβλήματα των σεισμόπληκτων κατοίκων.

Συναντήθηκε :

  • Με τον αντιδήμαρχο κ. Α. Μοσχονά όπου και ενημερώθηκε για την πορεία των έργων αποκατάστασης από τους σεισμούς.

  • Πραγματοποιήθηκε συνάντηση με το διευθυντή του Μαντζαβινάτειου Νοσοκομείου κ. Γ. Μαρκάτο όπου όχι μόνο ενημερώθηκε για τα θέματα του Νοσοκομείου Παλικής αλλά ξεναγήθηκε και στους χώρους συνοδευόμενη από τον ιατρό κ.Γ. Κουρή.

  • Επισκέφθηκε το Τ.Ε.Ι. Τεχνολογίας Μουσικών Οργάνων όπου συνομίλησε με το προσωπικό και ξεναγήθηκε στο εργαστήριο κατασκευής όπου ενημερώθηκε για τη λειτουργία του από τον κ. Σκλάβο.

  • Στη συνέχεια συνομίλησε με κατοίκους για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η περιοχή τους.

Μετά το πέρας της επίσκεψης στο Ληξούρι η κ. Γρουζή εξέφρασε την αισιοδοξία της ότι η περιοχή θα ορθοποδήσει, μετά και το χτύπημα του περισυνού Εγκέλαδου και δεσμεύτηκε ότι από τη θέση της Βουλευτού θα είναι αρωγός στην προσπάθεια αυτή.

tzogia-lixouri tzogia-lixouri2 tzogia-lixouri3 tzogia-lixouri4

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις