Η μεγαλειώδης συγκέντρωση των ετεροδημοτών βγάζει βουλευτή-Κερδίζει την έδρα το “Γαλάζιο Ψηφοδέλτιο”

Αν στον ΣΥΡΙΖΑ είχαν πανικοβληθεί μόνο με τα σποτάκια της τοπικής ΝΔ και τις δηλώσεις του υποψηφίου βουλευτή Χαράλαμπου Λυκούδη για την “άοσμη”, “άχρωμη” και ουσιαστικά “ανύπαρκτη” κοινοβουλευτική εκπροσώπηση των νησιών μας από την κ. Θεοπεφτάτου, φαντάζομαι ότι μετά και την χθεσινή συγκέντρωση ετεροδημοτών στην Αθήνα θα πρέπει να έχουν αρχίσει να συνειδητοποιούν ότι οι εκλογές του 2015 δεν θα έχουν καμία σχέση με αυτές του 2012.

Και η αλήθεια είναι ότι επιβάλλεται να το κάνουν. Διότι η χθεσινή συγκέντρωση των ετεροδημοτών ήταν ένας μικρός ή μεγάλος (όπως θέλετε χαρακτηρίστε το) πολιτικός θρίαμβος. Διότι όταν στην πιο δύσκολη περίοδο για την ΝΔ, σε μία εποχή που υπάρχει έντονη δυσαρέσκεια και οικονομική στενότητα, καταφέρνεις και μέσα στην “καρδιά της αγανάκτησης”, την Αθήνα, πραγματοποιείς μία τόσο μαζική εκδήλωση, μόνο αισιόδοξος μπορείς να είσαι για το αποτέλεσμα.

Στην χθεσινή εκδήλωση του Roayal Olympic Hotel, οι ιθύνοντες είχαν υπολογίσει 300 καρέκλες…Δυστυχώς ή μάλλον ευτυχώς για το γαλάζιο ψηφοδέλτιο φάνηκαν πολύ λίγες…Δεκάδες συμπατριώτες μας αναγκάστηκαν να σταθούν όρθιοι προκειμένου να παρακολουθήσουν την εκδήλωση. Δεν δυσανασχέτησαν όμως…Διότι όλο αυτό το σκηνικό χάρισε την καλύτερη και ισχυρότερη “παράσταση νίκης” για την μάχη της Κεφαλονιάς και της Ιθάκης. Την ώρα μάλιστα που ο ΣΥΡΙΖΑ επιλέγει να μην πραγματοποιήσει συγκέντρωση ετεροδημοτών, η χθεσινή εικόνα από την ασφυκτικά γεμάτη αίθουσα του Αθηναικού ξενοδοχείου, στέλνει σαφές μήνυμα στην Κουμουνδούρου ότι δεν θα πρέπει να υπολογίζει τα νησιά μας σε πορτοκαλί φόντο το βράδυ των εκλογών της 25ης Ιανουαρίου.

Χθες στην Αθήνα τα νησιά μας ψήφισαν…Και έδωσαν σαφή εντολή…Ότι δεν θέλουν έναν βουλευτή που θα βάζει πρώτα την κομματική του ταυτότητα και μετά το συμφέρον των νησιών μας…Θέλουν έναν βουλευτή διεκδικητικό, δυναμικό και ικανό, που σε απόλυτη συνεργασία με τον Δήμαρχο να προωθήσει τα θέματα των νησιών μας στην κεντρική εξουσία. Θέλουν έναν βουλευτή που να μάχεται καθημερινά για πράγματα που αφορούν στα νησιά μας και όχι κάποιον που μονίμως θα καταγγέλει και θα αρκείται σε αντιμνημονιακες “κορώνες”…

Και στον ΣΥΡΙΖΑ δεν βλέπουν κάποιον που να έχει αυτά τα χαρακτηριστικά…

anexarttitosblog.gr

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις