Χαράλαμπος Λυκούδης στο Ληξούρι: «Είναι προτεραιότητά μου-Πρέπει να αποκατασταθούν οι καταστροφές

Στην ιδιαίτερη πατρίδα του, την Παλική, βρέθηκε χθες το απόγευμα ο υποψήφιος Βουλευτής της ΝΔ Χαράλαμπος Λυκούδης, συνοδευόμενος από τον Αντιδήμαρχο της περιοχής Αλέξη Μοσχονά κα τον ειδικό συνεργάτη του Δημάρχου Δημήτρη Μεσσάρη.

Ο κ. Λυκούδης, αρχικά, επισκέφθηκε την Ιερά Μονή Κορωνάτου, όπου συνομίλησε με τις μοναχές και ζήτησε να δει το παλιό τμήμα της εκκλησίας που έχει υποστεί ζημιές από τους καταστροφικούς σεισμούς του περσινού Γενάρη και στο οποίο ήδη βρίσκονται σε εξέλιξη εργασίες αποκατάστασης.

Ακολούθως, πραγματοποίησε περιοδεία σε χωριά της Παλλικής, κάνοντας στάσεις σε Μαντζαβινάτα, Χαβδάτα, Αγια Θέκλη, Καμιναράτα και Λιβάδι. Εκεί είχε την ευκαιρία να ενημερωθεί από τους Προέδρους των τοπικών κοινοτήτων για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν και να προτείνει λύσεις.

Ο υποψήφιος της ΝΔ ολοκλήρωσε την περιοδεία του με επίσκεψη στον χώρο όπου ο Πολιτιστικός Σύλλογος Χαβριάτων «Η Αγριλιώτισσα» διοργάνωσε μουσικοχορευτική βραδιά, με αφορμή τον εορτασμό του Αγίου Ευθυμίου. Αξίζει μάλιστα να σημειωθεί πως στο τραπέζι του κ. Λυκούδη κάθισαν και οι πρόεδροι των κοινοτήτων Σουλλάρων Σταύρος Μενέγος, Χαβριάτων Αναστάσιος Μοσχόπουλος, Κατωγής Πέτρος Βιττωράτος, και Κουβαλάτων – Λιβαδίου Γεώργιος Νεραντζίνης.

Ο κ. Λυκούδης έχει επανειλημμένα τονίσει ότι η Παλλική είναι προτεραιότητά του, καθώς οι καταστροφές που άφησαν πίσω τους οι περσινοί σεισμοί πρέπει να αποκατασταθούν όσο το δυνατόν γρηγορότερα, με στόχο να γίνει η περιοχή πόλος έλξης και ανάπτυξης. «Είμαι η εγγύηση ότι όλα θα ολοκληρωθούν» είπε ο υποψήφιος βουλευτής.

Από το Γραφείο Επικοινωνίας

του Υποψηφίου Βουλευτή

Χαράλαμπου Λυκούδη

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις