27 Νοεμβρίου 2020, Παρασκευή

Ομολογία ήττας από τον ΣΥΡΙΖΑ-Του φταίει ο Δήμος που δεν “τραβάει” το ψηφοδέλτιό του

Σε μία πρωτοφανή ομολογία ήττας μία εβδομάδα πριν τις εκλογές προχώρησε ο τοπικός ΣΥΡΙΖΑ καθώς εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία ουσιαστικά κατηγορεί τον Δήμο Κεφαλονιάς και τους εκπροσώπους του για τυχόν αρνητικό αποτέλεσμα του ΣΥΡΙΖΑ στις βουλευτικές εκλογές στα νησιά μας.

Κάποιος όμως πρέπει να πει στον τοπικό ΣΥΡΙΖΑ αντί να κατηγορεί τον Δήμο και τους ανθρώπους του ότι, ίσως θα ήταν προτιμότερο να κατάρτιζε έναν συνδυασμό με πρόσωπα που να έχουν ευρύτερη κοινωνική αποδοχή καθώς ως γνωστόν η μεν Θεοπεφτάτου θεωρείται αποτυχημένη ως βουλευτής, ο Μάκης Βασιλάτος είναι υπερβολικά “καθεστωτικός” για τα γούστα των ψηφοφόρων του ΣΥΡΙΖΑ,  ενώ ο Ταφλαμπάς στην Ιθάκη θεωρείται μία από τα ίδια.

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις