Χαράλαμπος Λυκούδης: Η Θεοπεφτάτου ήταν ανύπαρκτη σαν Βουλευτής

Μεγάλη συγκέντρωση πραγματοποιήθηκε χθες το βράδυ στο Κοινοτικό Κατάστημα Ομαλών με τους τρεις υποψήφιους της Νέας Δημοκρατίας να δίνουν δυναμικό παρών και να εισπράττουν το θερμό χειροκρότημα του κόσμου.

Ο λόγος και των τριών ήταν μεστός, σαφής και ειλικρινής με τον υποψήφιο βουλευτή Χαράλαμπο Λυκούδη να κάνει ξεκάθαρο ότι “Σε αυτές τις εκλογές ψηφίζουμε για το μέλλον της πατρίδας, ξεπερνώντας τα στενά κομματικά όρια γιατί έχει να κάνει με τη ζωή μας και με το ποια Ελλάδα θέλουμε, θέλουμε μία Ελλάδα μέσα στο ευρώ και στη σύγχρονη Ευρώπη ή θα έχουμε μία Ελλάδα που θα προσομοιάζει με την Βενεζουέλα και την Αργεντινή. Οι πολιτικές Τσίπρα του λαϊκισμού, της δημαγωγίας της αφειδούς παροχολογίας και της υποσχεσιολογίας είναι βέβαιο ότι θα οδηγήσουν την Ελλάδα και θα την κάνουν την Αργεντινή της Ευρώπης”.

Στην συνέχεια έγινε δριμύ επίθεση κατά της νυν βουλευτή Αφροδίτη Θεοπεφτάτου με τον κ. Λυκούδη να αναφέρει ότι δυόμιση χρόνια δεν έχει κάνει το παραμικρό, καθώς το βασικό έργο της βουλευτή θα έπρεπε να είναι η στήριξη των δύο πυλώνες που είναι ο πνεύμονας της πατρίδας της που δεν είναι άλλοι από τον πρωτογενή τομέα και τον τουρισμό. Χαρακτηριστικά είπε ο κ. Χαράλαμπος Λυκούδης: “Που ήταν η Θεοπεφτάτου αυτά τα δυόμιση χρόνια, τι έκανε για να καλυτερεύσει τη ζωή όσων ασχολούνται με την γεωργία και τη κτηνοτροφία, δεν έκανε απολύτως τίποτα, είναι ρητορικό το ερώτημα και το θέτω γιατί ακριβώς σε αυτή τη ζυγαριά η Θεοπεφτάτου ζυγίστηκε και βρέθηκε ελλιπής, ήταν ανύπαρκτη”.

Την συγκέντρωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Αναπληρωτής Δημάρχου, Διονύσης Λυκούδης, ο Αντιδήμαρχος Τουρισμού Ευάγγελος Κεκάτος, ο Αντιδήμαρχος Ομαλών Σπύρος Ματιάτος και ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΚ Νίκος Ανουσάκης.

1-DSC00952 1-DSC00958 1-DSC00959 1-DSC00961 1-DSC00962 1-DSC00963 1-DSC00964 1-DSC00967 1-DSC00968 1-DSC00969

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις