27 Νοεμβρίου 2020, Παρασκευή

ΣΥΡΙΖΑ: Το ρουσφέτι ως πολιτική στρατηγική

Το τελευταίο δεκαήμερο καταφθάνουν σωρηδόν οι καταγγελίες για την επιστράτευση των υλικών και έμψυχων μέσων της Πρωτοβάθμιας Τοπικής Αυτοδιοίκησης στην υπηρεσία ενός υποψηφίου εκφραστή της απερχόμενης κυβερνητικής πολιτικής .

Ο συγκεκριμένος υποψήφιος τυγχάνει να είναι συγγενής στελέχους στο Δήμο Κεφαλονιάς , σε υψηλό θεσμικό ρόλο . Χρησιμοποιώντας αθέμιτα το ρόλο του θέτει στην εξυπηρέτηση των σκοπών του, όλα τα μέσα που διαθέτει Οι δημότες παρενοχλούνται από τα αυθαίρετα τηλεφωνήματά τους για την «υποχρεωτική» αρωγή στον διορισθέντα υποψήφιο .

Τα δημοτικά καταστήματα με την συνέργεια των κατά τόπους Α/Δημάρχων έχουν μετατραπεί αυτές τις μέρες αποκλειστικά σε εκλογικά κέντρα για πελατειακή εξυπηρέτηση ,εξαγορά συνειδήσεων και ωμών εκβιασμών.
Η Νομαρχιακή Επιτροπή Σύριζα Κεφαλονιάς & Ιθάκης καταγγέλλει στους συμπολίτες την απαράδεκτη αυτή συμπεριφορά των συγκεκριμένων αιρετών του Δημοτικής Αρχής. Ενάντια σε αυτό το κύμα της δήθεν φιλανθρωπίας , ρουσφετολογίας και εκβιασμών, η Αριστερά θεωρεί ως αδιαπραγμάτευτο το δικαίωμα των πολιτών στην εργασία, στην στέγη, στην παιδεία, στην υγεία, στην ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.

Καλεί τους πολίτες να αντισταθούν στην αυθαιρεσία, τον εξευτελισμό και τις παλαιοκομματικές λογικές. Δηλώνουμε κατηγορηματικά ότι η νέα διακυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ θα βάλει τέλος σε αυτά τα νοσηρά φαινόμενα και στα μικροπολιτικά νταραβέρια , δημιουργώντας μηχανισμούς ελέγχου και απόδοσης ευθυνών προς κάθε κατεύθυνση.

Γραφείο Τύπου Ν.Σ. Ε Σύριζα Κεφαλονιάς & Ιθάκης

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις