«Διευκολύνσεις στις μετακινήσεις των ετεροδημοτών από το ΣΥ.ΡΙΖ.Α.»

Ενημερώνουμε όλες τις φίλες και τους φίλους ότι με δεδομένη τη δυσμενή οικονομική κατάσταση στην οποία μας έφεραν οι κυβερνήσεις της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ, η Ν.Ε. του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. Κεφαλονιάς και Ιθάκης πήρε απόφαση να διευκολύνει τις μετακινήσεις των ετεροδημοτών μας προκειμένου να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα.

Όλοι όσοι ενδιαφέρονται μπορούν να επικοινωνούν με τα γραφεία μας σε Αθήνα και Κεφαλονιά, στα τηλέφωνα 210 323 9841 και 26710 23828 αντίστοιχα(ώρες γραφείου).
Τα μηνύματα που καταφθάνουν στα γραφεία μας καθημερινά απ’ όλη την Ελλάδα είναι μηνύματα Νίκης και Ανατροπής, και είναι βέβαιο ότι οι ετεροδημότες της Κεφαλονιάς και της Ιθάκης θα εμπιστευτούν την ψήφο τους στην αυτοδύναμη κυβέρνηση του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. που θα επαναφέρει την Ελπίδα στη χώρα μας στις 25 του Γενάρη!

Αργοστόλι, 17/1/2015
Το γραφείο τύπου

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις