Συνεργασία Δήμου Κεφαλονιάς με Ένωση Επτανήσων Ελλάδος

Με ιδιαίτερη τιμή, σήμερα Παρασκευή 18 Ιανουαρίου 2015, ο Δήμαρχος Κεφαλονιάς κ.Αλέξανδρος Παρίσης υποδέχθηκε στο Δημαρχιακό Μέγαρο, σε προκαθορισμένη συνάντηση εργασίας, την Πρόεδρο της Ένωσης Επτανήσων Ελλάδος κ.Ελένη Κονοφάου.

Σκοπός της συνάντησης ήταν η επισήμανση των θεμάτων επικοινωνίας, που θα αναπτυχθούν από τους δύο Θεσμικούς Φορείς και επικεντρώνονται κυρίως στους τομείς του Πολιτισμού και της συνεργασίας με τους Απόδημους Κεφαλονίτες.
Την κ.Πρόεδρο συνόδευε ο Μουσικός κ.Κώστας Φραντζής και στη Σύσκεψη που ακολούθησε και Προέδρευσε ο κ.Δήμαρχος, συμμετείχαν ο Α/Δήμαρχος Πολιτισμού – Τουρισμού κ.Ευάγγελος Κεκάτος, ο Πρόεδρος της ΚΕΔΗΚΕ κ.Αγγελος Κωνσταντάκης, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Αποδήμων Νέας Υόρκης «Αίνος» κ.Βασίλης Κοκκόσης και ο Α/Πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου κ.Χρήστος Λευκαδίτης.
Η κ.Κονοφάου, αφού ευχαρίστησε για την εγκάρδια φιλοξενία, ανέπτυξε τις δραστηριότητες της Ένωσης για την Κεφαλονιά, που συμπεριλαμβάνουν τον προγραμματισμό στήριξης της Εκπαιδευτικής Κοινότητας Παλικής σε υλικοτεχνική υποδομή, με τη συμβολική έκδοση ειδικού Ημερολογίου και την οργάνωση Συναυλίας υπο την Καλλιτεχνική Διεύθυνση του διάσημου συμπατριώτη μας Μαέστρου Παναγή Μπαρμπάτη.

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις