«Συλλογή στοιχείων για τον Διαγωνισμό Μεταφοράς Μαθητών»

Ενόψει της προκήρυξης του διαγωνισμού για την μεταφορά μαθητών για το σχολικό έτος 2015-2016 η Περιφέρεια αναμένει από τις σχολικές μονάδες την αποστολή των στοιχείων αναφορικά με την κατάσταση των εκτιμώμενων δικαιούχων μεταφοράς μαθητών τους βάσει των αναμενόμενων αποχωρήσεων και νέων εγγραφών μέχρι 31 Ιανουαρίου τρέχοντος έτους.

Στο πλαίσιο αυτό, προκειμένου να καταστεί εφικτή η πληρέστερη καταγραφή των απαιτούμενων δρομολογίων παρακαλούνται οι γονείς των μαθητών ιδίως των νηπίων, Επαγγελματικών Λυκείων και Ειδικών Σχολείων να γνωστοποιήσουν στις οικείες σχολικές μονάδες την ανάγκη ένταξης των παιδιών σε καινούρια σχολικά δρομολόγια για το επόμενο σχολικό έτος για τις ανωτέρω σχολικές μονάδες.

Ο ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ

ΠΑΝΑΓΗΣ ΔΡΑΚΟΥΛΟΓΚΩΝΑΣ

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις