5 Δεκεμβρίου 2020, Σάββατο

ΕΛΜΕΚΙ: Καταργούν τη συνυπηρέτηση στις μεταθέσεις!!!

Αίσχος!!! Καταργούν στην πράξη τη συνυπηρέτηση στο δημόσιο ενόψει μεταθέσεων των εκπαιδευτικών!!! Συγκεκριμένα η συνυπηρέτηση δεν ισχύει και δεν θα λογαριαστεί ούτε καν στην περίπτωση μετάθεσης ζευγαριών που ο ένας είναι δάσκαλος και η άλλη καθηγήτρια!!! Αυτά λένε οι υπηρεσίες σε Υπουργείο και Διευθύνσεις Εκπαίδευσης, με βάση τις εγκυκλίους που έχουν σταλεί. Επικαλούνται ότι οι μεταθέσεις γίνονται από διαφορετικά συμβούλια και ότι δήθεν γι’ αυτό δεν μπορεί να ληφθεί υπόψη η συνυπηρέτηση ακόμη κι αν δηλωθεί.

Διαλύουν οικογένειες, χωρίζουν μικρά παιδιά από τους γονείς τους, στέλνουν συναδέλφους στην αβεβαιότητα και σε τεράστια επιβάρυνση στα οικογενειακά έξοδα.

Το ΔΣ της ΕΛΜΕ-ΚΙ απαιτεί εδώ και τώρα να αντιμετωπιστεί το πρόβλημα.

Αργοστόλι 16 Γενάρη 2015

Για το ΔΣ της ΕΛΜΕ-ΚΙ

Ο Πρόεδρος Ο Γενικός Γραμματέας
 

Γεωργόπουλος Διονύσης

 

Βάρσος Δημήτρης

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις