ΑΣΚ: Μεγάλη μάχη στο κλειστό την Κυριακή κόντρα στην Ε.Α.Π.

Δύσκολο εντός έδρας παιχνίδι περιμένει τον πρωτοπόρο Αθλητικό Σύλλογο Κεφαλονιά στην πρεμιέρα του τον β’ γύρο του πρωταθλήματος της Α2 ΕΣΚΑ-Η.

Η ομάδας μας, βρίσκεται στην κορυφή της κατηγορίας και μάλιστα με διαφορά από τον δεύτερο, εντούτοις χρειάζεται πολύ προσοχή στην αναμέτρηση της Κυριακής 16 Ιανουαρίου στη 1 μ.μ., όπου στο κλειστό «Αντώνης Τρίτσης» θα υποδεχθεί την Ε.Α.Π. που τον καταδιώκει από την 2η θέση της βαθμολογίας.

Οι παίκτες του Λεωνίδα Παπαδάτου, έχουν δείξει σπουδαία πράγματα στον πρώτο γύρο και θα επιδιώξουν να κινηθούν σε ανάλογα υψηλά επίπεδα και στην συνέχεια του πρωταθλήματος.

Ο ΑΣΚ στον πρώτο γύρο είχε κερδίσει εκτός έδρας στην παράταση την πολύ ισχυρή ομάδα από τα Ροϊτικα.

Οι φίλαθλοι της ομάδας μας, θα πρέπει να βρεθούν στο κλειστό και να στηρίξουν την προσπάθεια για άνοδο της Κεφαλονιάς στην κορυφαία κατηγορία της ΕΣΚΑ-Η.

Αναφορικά με τα υπόλοιπα τμήματα των ακαδημιών αγοριών και κοριτσιών του ΑΣΚ, σας ενημερώνουμε πως αυτό το Σαββατοκύριακο θα ξεκινήσει στο κλειστό «Αντώνης Τρίτσης» το εσωτερικό Αναπτυξιακό πρωταθλήματά του ΑΣΚ που θα διαρκέσει έως τον Απρίλιο.

Τέλος, με πολύ μεγάλη συμμετοχή και επιτυχία συνεχίζουν τις από κοινού προπονήσεις τους και την προετοιμασία για τις επόμενες αγωνιστικές υποχρεώσεις τους, το Παιδικό και Εφηβικό τμήμα του ΑΣΚ.

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις