Συγχαρητήρια της Τουριστικής Επιτροπής του Δήμου Κεφαλονιάς στο νέο Προεδρείο της Ένωσης Ξενοδόχων

Με την ανακοίνωση του νέου Προεδρείου της Ένωσης Ξενοδόχων Κεφαλονιάς και Ιθάκης, επιθυμούμε να προσθέσουμε και εμείς τα Συγχαρητήρια μας στον Πρόεδρο κ.Γεράσιμο Τιμοθεάτο και στα Μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και τις ευχές μας για επιτυχία στο σημαντικό έργο τους.

Είναι βέβαιο ότι ο κ.Τιμοθεάτος, που τιμά με την ενεργό συμμετοχή του την Τουριστική Επιτροπή επί τέσσερα συνεχή χρόνια, θα προσθέσει νέα κεφάλαια ανάπτυξης στην Τουριστική ιστορία των Νησιών μας.
Επιπλέον επιθυμούμε να υπογραμμίσουμε την ουσιαστική συμβολή του τ.Προέδρου κ.Σπύρου Γαλιατσάτου στην επιτυχή λειτουργία της Τουριστικής Επιτροπής, ο οποίος πάντοτε με τις έγκυρες επισημάνσεις του και την πολυετή εμπειρία του συνέβαλε τα μέγιστα στο θετικό πρόσημο ανάπτυξης του Τουρισμού στην Κεφαλονιά.
Με τη βεβαιότητα ότι και την ερχόμενη χρονιά θα αναπτυχθούν ακόμα περισσότερο οι θετικοί δείκτες ανάπτυξης, ανακοινώνουμε ότι σε Συνεδρίαση της νέας Τουριστικής Επιτροπής του Δήμου Κεφαλονιάς, που θα ακολουθήσει, θα απονεμηθεί ο Τίτλος του «Επίτιμου Μέλους» στον κ.Σπύρο Γαλιατσάτο, σε ένδειξη σεβασμού στο πολύτιμο για τον Τουρισμό του Νησιού μας έργο του.

Ευάγγελος Κεκάτος
Α/Δήμαρχος Τουρισμού

Η δήλωση του Αντιπεριφερειάρχη Τουρισμού  κ. Σπύρου Γαλιατσάτου

Αγαπητέ Πρόεδρε και αγαπητά μέλη της Επιτροπής Τουρισμού του
Δήμου Κεφαλονιάς

Θέλω να σας ευχαριστήσω για την ευγενική σας πρόσκληση, για να παρευρεθώ σήμερα στη σημαντική αυτή εκδήλωση, αλλά αυτή τη στιγμή ήδη είμαι στη Βιέννη και με περιμένει ένα εξαιρετικά, μάχιμο τριήμερο.
Θέλω να με θεωρήσετε «ωσεί παρόντα» και με τη σκέψη μου σε σας.
Αυτό το οποίο θα κάνει τη διαφορά και κατά την τρέχουσα τουριστική περίοδο, δεν είναι μόνο τα όποια κονδύλια και οι όποιες δράσεις για τον τουρισμό, αλλά ο ανθρώπινος παράγοντας των νησιών μας, επιχειρήσεις και εργαζόμενοι και πρωτίστως, οι διατομεακές μεταξύ μας δράσεις. Αυτό θα πρέπει να είναι το μήνυμα της χρονιάς και όλοι μαζί θα δώσουμε τη νικηφόρα μάχη. Στόχος μας είναι μια καλύτερη ποιότητα ζωής και ένα καλύτερο βιοτικό επίπεδο για τους κατοίκους των νησιών μας.
Η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων, ο Περιφερειάρχης μας κ. Θεόδωρος Γαλιατσάτος και εγώ προσωπικά θα είμαστε πάντα κοντά σας. Ως Αντιπεριφερειάρχης δε, που είχα την τιμή να είμαι μέλος σας μέχρι τώρα, από τη νέα μου θέση, θα είμαι ακόμα πιο αποτελεσματικός μαζί με τις δικές σας δυνάμεις.
Εύχομαι καλή χρονιά πάνω από όλα σε όλους και σας σφίγγω το χέρι.

Μ΄ εκτίμηση
Ο Αντιπεριφερειάρχης
Σπύρος Γαλιατσάτος

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις