Στο Ληξούρι και στην Παλλική βρέθηκε ο υποψήφιος βουλευτής Χαράλαμπος Λυκούδης

Στο Ληξούρι και στην Παλική βρέθηκε σήμερα ο υποψήφιος βουλευτής Χαράλαμπος Λυκούδης. Είχε πολλές συναντήσεις και συνομίλησε με πάρα πολλούς συμπατριώτες του καθώς το Ληξούρι είναι ιδιαίτερη πατρίδα του και τρέφει μεγάλη αδυναμία και αγάπη στην Παλική.

Το κλίμα για τον ίδιο και το το ψηφοδέλτιο είναι ιδιαίτερα αισιόδοξο και όλα δείχνουν ότι στις 25 Ιανουαρίου η Παλική θα είναι αυτή που θα δώσει την μεγάλη ώθηση για την νίκη του ψηφοδελτίου και την κατάκτηση της έδρας. Αργά το βράδυ ο φωτογραφικός φακός “συνέλαβε” τον υποψήφιο βουλευτή σε μεγάλο τραπέζι στα Μαντζαβινάτα, στο όποιο μαζί του ήταν ο Αντιδήμαρχος Παλικής Αλέξης Μοσχονάς, ο Αντιδήμαρχος Αργοστολίου-Σάμης Διονύσης Λυκούδης, ο Πρόεδρος της Τ/Κ Κατωγής Πέτρος Βιτωράτος, ο Πρόεδρος της Τ/Κ Λιβαδίου Γιώργος Νεραντζίνης, ο Πρόεδρος της Τ/Κ Σουλλάρων Σταύρος Μένεγος, ο Πρόεδρος της Τ/Κ Χαβριάτων Τάσος Μοσχόπουλος, ο Πρόεδρος της Τ/Κ Καμιναράτων Μάκης Μαρούλης και ο μηχανικός και ειδικός σύμβουλος του Δημάρχου Δημήτρης Μεσάρρης.

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις