4 Δεκεμβρίου 2020, Παρασκευή

Στους λογαριασμούς υπόλοιπα του τσεκ από «μπερδεμένα» αγροτεμάχια

Ο Ενιαίος Αγροτικός Συνεταιρισμός Κεφαλληνίας & Ιθάκης ενημερώνει ότι, σύμφωνα με σημερινή ανακοίνωση του Οργανισμού Πληρωμών και Ελέγχου Κοινοτικών Ενισχύσεων Προσανατολισμού και Εγγυήσεων του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων μετά την πραγματοποίηση σύμφωνα με την Κοινοτική Νομοθεσία και δυνάμει των επιπλέον διασταυρωτικών ελέγχων που έπονται της πληρωμής της Ενιαίας Ενίσχυσης έτους 2014, που έγινε στις 22.12.2014, πραγματοποιήθηκε νέα πληρωμή την Τετάρτη 14 Ιανουαρίου 2015 ύψους 42.773,14 ευρώ σε 166 Κεφαλλονίτες και Θιακούς γεωργοκτηνοτρόφους.
Για οποιαδήποτε διευκρίνιση οι δικαιούχοι Ενιαίας Ενίσχυσης μπορούν να προσέρχονται καθημερινά στα γραφεία του Κέντρου Εξυπηρέτησης Αγροτών του Ενιαίου Αγροτικού Συνεταιρισμού στο Αργοστόλι.

Από τον Ενιαίο Αγροτικό Συνεταιρισμό Κεφαλληνίας & Ιθάκης

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις