Εξόρμηση και στην Ιθάκη ο Χαράλαμπος Λυκούδης

Συνεχίζοντας τις εξορμήσεις του στα νησιά μας ο Υποψήφιος Βουλευτής Χαράλαμπος Λυκούδης επισκέφθηκε σήμερα (Τρίτη 13 Ιανουαρίου) την Ιθάκη.
Ο υποψήφιος βουλευτής επισκέφθηκε το Δημαρχείο όπου συζήτησε από κοινού τα προβλήματα του νησιού με τον Δήμαρχο Διονύση Στανίτσα.
Εν συνεχεία επισκέφθηκε το τοπικό Λιμεναρχείο όπου ενημερώθηκε για τις ανάγκες του νησιού από τον Λιμενάρχη Δημήτρη Νησιανάκη.
Ακολούθως περιόδευσε στο Βαθύ ενώ επισκέφθηκε την Βόρεια Ιθάκη όπου είχε την ευκαιρία να συζητήσει με απλούς πολίτες για τα θέματα που τους απασχολούν.
Τονίζεται ότι ο υποψήφιος βουλευτής διαπίστωσε ενεργοποίηση και συσπείρωση τόσο των μελών του κόμματος όσο και των πολιτών της Ιθάκης δίπλα στην υποψηφιότητά του, κάτι που σαφώς ενισχύει το αισιοδοξία για νίκη στις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου.
Οι κάτοικοι της Ιθάκης εκτιμούν ότι με την εκλογή του Χαράλαμπου Λυκούδη θα δημιουργηθούν ευνοϊκές συνθήκες και μεγάλες ευκαιρίες για την ανάπτυξη του νησιού.

lukoudhs_ithaki1 lukoudhs_ithaki2 lukoudhs_ithaki3 lukoudhs_ithaki4 lukoudhs_ithaki5 lukoudhs_ithaki6 lukoudhs_ithaki7 lukoudhs_ithaki8 lukoudhs_ithaki9

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις