Γιώργος Καλούδης: Έκλεισαν την νευρολογική κλινική της Κέρκυρας! Υπόσχονται 5% ΦΠΑ στη Ρόδο!

Αποικία θεωρούν την Κέρκυρα οι Μνημονιακοί
Σαμαράς, Βενιζέλος, Παπανδρέου

Έκλεισαν την νευρολογική κλινική της Κέρκυρας!
Υπόσχονται 5% ΦΠΑ στη Ρόδο!

Η κυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου-ΝΔ-ΠΑΣΟΚ και του Γιώργου Παπανδρέου, κατ’ εφαρμογήν των αδιέξοδων και καταστροφιών για τον λαο, μνημονιακών πολιτικών τους έκλεισαν την νευρολογική κλινική της Κέρκυρας!
Δεν φτάνει που ο ένας στους δύο κερκυραίους που χρειάζεται νοσηλεία ξοδεύει μια μικρή περιουσία σε νοσοκομεία της Αθήνας, Ιωαννίνων και Πάτρας τώρα δεν θα υπάρχει ούτε νευρολογική κλινική στην Κέρκυρα για σοβαρά συμβάντα όπως τροχαία ατυχήματα, η οποία θα μπορούσε να σώσει ζωές.
Την ίδια στιγμή ο μνημονιακός πρωθυπουργός Σαμαράς σε ομιλία του στη Ρόδο, υπό την πίεση των ροδιτών, τους υποσχέθηκε ότι ο συντελεστής ΦΠΑ 5% δεν πρόκειται να αυξηθεί. Είναι σαφές ότι τα μνημονιακά κόμματα ΝΔ-Σαμαρά, ψευτοπασοκ-Βενιζέλου, και δήθεν σοσιαλιστών του Γιωργάκη Παπανδρέου εξολοθρεύουν τον λαό και θεωρούν την Κέρκυρα αποικία τους. Για την ώρα δεν υπάρχει ούτε ισονομία ούτε ισοπολιτεία παρά μόνο καταλήστευση του πλούτου της Κέρκυρας και των Επτανήσων και η μεταχείριση τους ως αποικιών. Για άλλη μια φορά δικαιώνεται η άποψή μας ότι η Κέρκυρα ούτε είχε ούτε έχει πολιτικούς άνδρες.

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις