Στο Ληξούρι και στη Σάμη βρέθηκε χθες ο Χαράλαμπος Λυκούδης

Περιοδεύει σε όλη την Κεφαλονιά αυτές τις μέρες ο υποψήφιος Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Χαράλαμπος Λυκούδης με αρχή από το Ληξούρι ενώ στη συνέχεια βρέθηκε στη Σάμη όπου μίλησε σε γνωστή καφετέρια με τον κόσμο.

Εκεί είχε την ευκαιρία να ακούσει τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η περιοχή από πρώτο χέρι και να προτείνει λύσεις, απάντησε στα ερωτήματα που βασανίζουν τον απλό πολίτη, κυρίως το θέμα της ακτοπλοϊκής σύνδεσης με την Πάτρα, με ειλικρίνεια και αποφασιστικότητα, δίνοντας μία εικόνα ενός ανθρώπου με ξεκάθαρο λόγο, δυναμισμό αλλά και θέληση να πετύχει, χωρίς αλαζονεία και έπαρση.

Εισέπραξε το θερμό χειροκρότημα του κόσμου, όλοι ήθελαν ήθελαν να του σφίξουν το χέρι και να φωτογραφηθούν μαζί του μέχρι και selfie έβγαλε με τη νεολαία. Σήμερα το πρωί σε συνέχεια των περιοδειών του βρέθηκε στο νησί της Ιθάκης.

sami12-01-14-a sami12-01-14-b sami12-01-14-c sami12-01-14-d sami12-01-14-e sami12-01-14-f sami12-01-14-h sami12-01-14-i sami12-01-14-j selfie

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις