Πότε θα γίνει η τρίτη καταβολή του «επιδόματος θέρμανσης»

Την Πέμπτη 15 Ιανουαρίου, το απόγευμα, ή το αργότερο, την Παρασκευή 16 Ιανουαρίου, το πρωί, 200.000 περίπου αιτούντες – δικαιούχοι της τρίτης καταβολής του «επιδόματος θέρμανσης» θα δουν πιστωμένο τον λογαριασμό που έχουν δηλώσει, προκειμένου να λάβουν το δικαιούμενο ποσό, σύμφωνα με όσα δήλωσε, σήμερα το πρωί, μιλώντας στον ant1, η Διευθύντρια Ηλ. Διακυβέρνησης της Γ.Γ. Δημοσίων Εσόδων του Υπ. Οικονομικών., Σοφία Σεχπερίδου.

Σύμφωνα με την κα. Σεχπερίδου, μέχρι στιγμής, συνολικά οι αιτούντες «επιδόματος θέρμανσης» αγγίζουν το 1.000.000, ξεπερνώντας, ήδη, το συνολικό αριθμό, που είχε αιτηθεί, για την ίδια διαδικασία, πέρσι.

epoli.gr

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις