Περιοδείες των υποψήφιων βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ σε Σάμη και Πύλαρο

Συνεχίζοντας τις καθημερινές εξορμήσεις στο Νομό Κεφαλονιάς και Ιθάκης, οι υποψήφιοι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ διαδίδουν το Πρόγραμμά του, το οποίο αποτελεί ένα σχέδιο ελπίδας, προοπτικής και δικαιοσύνης για την έξοδο από τη κρίση .
Το πρωί της Τρίτης 13/01/ οι υποψήφιοι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ , Αφροδίτη Θεοπεφτάτου Γεράσιμος Βασιλάτος και Αλέξανδρος Ταφλαμπάς θα περιοδεύσουν στις Δημοτικές Ενότητες Σάμης και Πυλάρου .
Η ανταπόκριση των συμπολιτών μας είναι μεγάλη, καθώς οι υποψήφιοι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ λαμβάνουν ιδιαίτερα ενθαρρυντικά και αισιόδοξα μηνύματα για τις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου.
Η ελπίδα έρχεται. Ο φόβος φεύγει. Η Ελλάδα προχωράει. Και μαζί της η Ευρώπη αλλάζει. Το μέλλον ξεκίνησε. Και το κρατούν στα χέρια τους όλοιοι Κεφαλονίτες και οι Κεφαλονίτισσες με το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ.

Γραφείο Τύπου Ν.Σ. Ε Σύριζα Κεφαλονιάς & Ιθάκης

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις