Επιμόρφωση εργοδοτών και εργαζομένων, για θέματα άσκησης καθηκόντων τεχνικού ασφαλείας

Ο Εμποροεπαγγελματικός σύλλογος Κεφαλληνίας και Ιθάκης σε συνεργασία με τα Κ.Ε.Κ, Κεφαλονιάς, με βάση τις υπουργικής απόφασης 29331/1135/2012(Β’3445).

«Επιμόρφωση εργοδοτών και εργαζομένων, για θέματα άσκησης καθηκόντων τεχνικού ασφαλείας σε επιχειρήσεις Β και Γ κατηγορίας, καλεί τους  συναδέλφους επαγγελματίες Κεφαλονιάς και Ιθάκης να συμμετέχουν στα προγράμματα επιμόρφωσης δηλώνοντας στο στον Εμποροεπαγγελματικό σύλλογο  τη συμμετοχή τους.

Για τις επιχειρήσεις που υπάγονται στην κατηγορία Β επικινδυνότητας ( ηλεκτρολογία, συνεργεία, βαφεία, βενζινάδικα, κ.λ.π.) το πρόγραμμα είναι διάρκειας 35 ωρών, και η συμμετοχή είναι 90 ευρώ, τις αιτήσεις μπορείτε να κατατίθεται στο μαγαζί του υπεύθυνου Μιχάλη Μαρκάτου στο δεύτερο δρόμο τις βιπέ Αργοστολίου τηλ. Επικοινωνίας 2671028941 6973708938.Για τις επιχειρήσεις που υπάγονται στην κατηγορία Γ επικινδυνότητας (λογιστήρια, ψιλικά, εμπορικά , κομμωτήρια, κ.λ.π.) το πρόγραμμα είναι διάρκειας 10 ωρών και η συμμετοχή είναι 40 ευρώ, τις αιτήσεις μπορείτε να κατατίθεται στο περίπτερο στην (είσοδο του Νοσοκομείου Αργοστολίου) του υπεύθυνου Σπυρίδων Λουκάκη τηλ. Επικοινωνίας 2671029121 6948683707.

Για το Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος

Μαρκάτος Μιχάλης     

Ο Γεν. Γραμματέας

Λουκάκης Σπύρος

 

ΑΙΤΗΣΗ_ΓΙΑ_ΕΡΓΟΔΟΤΕΣ_B_ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΑΙΤΗΣΗ_ΓΙΑ_ΕΡΓΟΔΟΤΗ_ Γ_ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις